Aula isolatie
15 jaar garantie op spouwmuurisolatie
Aula isolatie helpt met spouwmuurisolatie
Spouwmuurisolatie voor uw huis
Spouwmuurisolatie in uw woning

De werkwijze van AULA Isolatie

1. Onderzoek

Graag willen wij eerst weten of uw huis geschikt is voor de spouwmuurisolatie, daarom voeren wij eerst een endoscopisch onderzoek uit. Aan de hand van dit onderzoek maken wij een vrijblijvende offerte op.

2. Isolatie

Is het onderzoek positief gebleken? Dan gaan wij met uw huis aan de slag, door onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe we te werk kunnen gaan zonder veel overlast te veroorzaken. Binnen een korte tijd zorgen wij ervoor dat uw huis energie zuinig is.

3. Uw huis is zuinig!

Uw huis is geïsoleerd. Dit zorgt ervoor dat uw wooncomfort stijgt: denk aan een warmer huis in de winter en een koeler huis in zomer. Ook zorgt de isolatie ervoor dat er minder geluid wordt doorgelaten. Ook wordt de temperatuur beter door het huis verdeeld waardoor u minder hoeft te stoken.

De isolatie

Als na het onderzoek is gebleken dat uw huis geschikt is voor spouwmuur isolatie gaan wij aan de slag. Het daadwerkelijke isoleren gaat van start met het boren van kleine gaatjes aan de buitenkant, in de voegen van de muur. Wij hanteren hier een standaard doorsnede van 22 mm, op verzoek kunnen wij deze doorsnede verkleinen tot 17mm of 14mm. Wij hebben dan ook een zo genoemd special care programma voor oude huizen die om extra zorg vragen. Uiteraard kunt u naar dit speciale programma vragen als met ons in contact komt.

gratis-inspectie

Vraag een vrijblijvende offerte aan