Aula isolatie
15 jaar garantie op spouwmuurisolatie
Aula isolatie helpt met spouwmuurisolatie
Spouwmuurisolatie voor uw huis
Spouwmuurisolatie in uw woning

Waterafstotende spouwmuurisolatie die niet wegzakt

AULA isolatie verzorgt spouwmuurisolatie op maat voor jouw huis met SUPAFIL inblaaswol. Met dit isolatiemateriaal in de spouw creëren we een optimale verdeling, zonder dat het product in of weg zal zakken. Het materiaal is volledig waterafstotend, neemt geen vocht op en is bovendien niet-capilair. Dat betekent dat de inblaaswol de optrekkende neiging van vocht voorkomt. Op deze manier blijft de spouwmuur droog en kunt u de woning uitstekend isoleren.

Waarom SUPAFIL spouwmuurisolatie?

Bij regen zal alleen de buitenmuur nat worden, het vocht kan de isolatielaag dankzij het gebruik van SUPAFIL inblaaswol namelijk niet meer indringen. Ondertussen kan de muur wel gewoon blijven ‘ademen’, omdat de isolatielaag waterdamp zonder problemen door zal laten. Hierdoor kunt u rekenen op een KOMO-gegarandeerde thermische isolatiewaarde met een extra geluiddempende werking.

SUPAFIL bestaat voor 80% uit gerecycled glas en maakt geen gebruik van chemische bindmiddelen. Het is daardoor geen voedingsbodem voor schimmels of bacteriën, is volledig reukloos en onbrandbaar. De spouwmuurisolatie vormt hierdoor een warme, veilige en vooral praktische keuze.

Aangetoonde thermische en akoestische prestaties

SUPAFIL levert constante prestaties. Dat zeggen wij niet alleen, dat blijkt ook uit praktijktests waarvoor het product het certificaat IKB 1910/13; d 0,034 W/(mK) heeft ontvangen. Die laatste waarde wijst op de isolatiewaarde, uitstekend geschikt voor een goede isolatie van de spouwmuur. SUPAFIL biedt bovendien de volgende voordelen:

  • Hoge isolatiewaarde (0.034 W/mK)
  • Constante thermische en akoestische prestaties
  • Gegarandeerd waterafstotend
  • Isolatiemateriaal zakt niet in
  • Vrij van schimmels en bacteriën

isolatie

Door spouwmuurisolatie profiteert u van hoge energie besparing en daardoor dus kosten besparing.

isolatie

Door de holle ruimte tussen de binnen- en buitenmuur vol te blazen met Supafil® kunnen wij 15 jaar garantie bieden.

onderzoek

Door ons uitgebreide endoscopische onderzoek weet u zeker dat uw huis geschikt is voor spouwmuurisolatie.

Waarom spouwmuurisolatie?

Goed voor uw portemonnee en het milieu.

Wilt u besparen op uw energiekosten en ook nog eens een bijdrage doen aan het milieu? Dan is spouwmuurisolatie een overweging die u zeker kunt maken! Door de spouwmuurisolatie houdt uw huis de warmte beter vast en verbruikt uw ketel veel minder gas. Dit scheelt in CO2 uitstoot en nog belangrijker: het scheelt ook op uw energie rekening! Het isoleren van een spouwmuur is een vak wat strikt en enkel door professionals kan worden uitgevoerd. Met onze ruime ervaring in het aanbrengen van spouwisolatie kunnen wij u daarom perfect van dienst zijn!

Efficiente spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie is per m² de meest efficiënte manier van isoleren. Zowel de kosten voor het isoleren als het uiteindelijke effect op uw energierekening zijn het beste van alle isolatie methoden. Uiteraard komen wij eerst bij u thuis langs om vervolgens een endoscopisch onderzoek uit te voeren. Aan de hand van deze inspectie kunnen wij bepalen of uw huis geschikt is voor een spouwmuurisolatie. De reden dat wij dit onderzoek uitvoeren is om te controleren of er voldoende ruimte in de spouw is om de werkzaamheden uit te voeren.

Landelijke subsidie aanvragen voor spouwmuur en vloerisolatie:

Wij helpen u graag met het aanvragen van de landelijke subsidie van het RVO. De Subsidieregeling energiebesparing eigen huis (SEEH) stimuleert het treffen van energiebesparende maatregelen in bestaande koopwoningen. De subsidie voor eigenaar én voor bewoner is open van 2 september 2019 tot en met 31 december 2020. De subsidie voor Verenigingen van Eigenaren loopt tot en met 31 december 2022. U kunt subsidie krijgen voor het nemen van minimaal 2 energiebesparende maatregelen. Neem contact op voor advies en offertes op maat en wij helpen u graag verder. Bekijk ook de energiesubsidiewijzer van Milieu Centraal om te checken of u in aanmerking komt voor een subsidie of lening of doe de volledige scan van uw huis om te kijken waar u nog meer kunt besparen!

Copyright 2018 - aulaisolatie | Gerealiseerd door eyeonline.