Aula isolatie
15 jaar garantie op spouwmuurisolatie
Aula isolatie helpt met spouwmuurisolatie
Spouwmuurisolatie voor uw huis
Spouwmuurisolatie in uw woning

Waterafstotende spouwmuurisolatie die niet wegzakt

Aula Isolatie isoleert de spouwmuur met SUPAFIL inblaaswol. Met dit isolatiemateriaal in de spouw creëren we een optimale verdeling, zonder dat het product in of weg zal zakken. Het materiaal is volledig waterafstotend, neemt geen vocht op en is bovendien niet-capilair. Dat betekent dat de inblaaswol de optrekkende neiging van vocht voorkomt, zodat de spouwmuur droog blijft en u de woning uitstekend kunt isoleren.

Waarom SUPAFIL Spouwmuurisolatie?

Bij regen zal alleen de buitenmuur nat worden, het vocht kan de isolatielaag dankzij het gebruik van SUPAFIL inblaaswol niet meer indringen. Ondertussen kan de muur wel gewoon blijven ‘ademen’, omdat de isolatielaag waterdamp zonder problemen door zal laten. Hierdoor kunt u rekenen op een KOMO-gegarandeerde thermische isolatiewaarde met een extra geluiddempende werking.

SUPAFIL bestaat voor 80% uit gerecycled glas en maakt geen gebruik van chemische bindmiddelen. Het is daardoor geen voedingsbodem voor schimmels of bacteriën, is volledig reukloos en onbrandbaar. De spouwmuurisolatie vormt op die manier een warme, veilige en vooral praktische keuze.

Aangetoonde thermische en akoestische prestaties

SUPAFIL levert constante prestaties. Dat zeggen wij niet alleen, dat blijkt ook uit praktijktests waarvoor het product het certificaat IKB 1910/13; d 0,034 W/(mK) heeft ontvangen. Die laatste waarde wijst op de isolatiewaarde, uitstekend geschikt voor een goede isolatie van de spouwmuur. SUPAFIL biedt bovendien de volgende voordelen:

  • Hoge isolatiewaarde (0.034 W/mK)
  • Constante thermische en akoestische prestaties
  • Gegarandeerd waterafstotend
  • Isolatiemateriaal zakt niet in
  • Vrij van schimmels en bacteriën

isolatie

Door spouwmuurisolatie profiteert u van hoge energie besparing en daardoor dus kosten besparing.

isolatie

Door de holle ruimte tussen de binnen- en buitenmuur vol te blazen met Supafil® kunnen wij 15 jaar garantie bieden.

onderzoek
Door ons uitgebreide endoscopische onderzoek weet u zeker dat uw huis geschikt is voor spouwmuurisolatie.

Waarom Spouwmuurisolatie?

Goed voor uw portemonnee en het milieu.

Wilt u besparen op uw energiekosten en ook nog eens een bijdrage doen aan het milieu? Dan is spouwmuurisolatie een overweging die u zeker kunt maken! Door de spouwmuurisolatie houdt uw huis de warmte beter vast en verbruikt uw ketel veel minder gas. Dit scheelt in CO2 uitstoot en nog belangrijker: op uw energie rekening! Het isoleren van een spouwmuur is een vak wat strikt door professionals kan worden uitgevoerd. Door onze ruime ervaring in het aanbrengen van spouwisolatie kunnen wij u perfect van dienst zijn!

Efficient

Spouwmuurisolatie is per m² de meest efficiënte manier van isoleren. Zowel de kosten voor het isoleren als het uiteindelijke effect op uw energierekening zijn het beste van alle isolatie methoden. Uiteraard komen wij eerst bij u thuis langs om vervolgens een endoscopisch onderzoek uit te voeren. Aan de hand van deze inspectie kunnen wij bepalen of uw huis geschikt is voor een spouwmuurisolatie. De reden dat wij dit onderzoek uitvoeren is dat er voldoende ruimte in de spouw moet zijn.