Spouwmuurisolatie in Rotterdam: milieuwinst, lagere kosten en meer comfort

Overweegt u spouwmuurisolatie in Rotterdam? Het is een van de populairste isolatiemaatregelen onder huiseigenaren in Nederland vanwege de betrekkelijk lage investering, de forse energiebesparing en het hoge rendement. AULA isolatie is dé specialist in spouwmuur na-isolatie, waarbij vocht en tocht geen kans meer krijgen. U creëert hiermee een gezond binnenklimaat én u verhoogt de waarde van uw woning door een verhoging van uw energielabel. Wij zorgen er namelijk op professionele en milieuvriendelijke wijze voor dat uw huis in de zomer koel blijft en in de winter warmte vasthoudt. Neem contact op voor advies, een gratis inspectie of een vrijblijvende offerte voor spouwmuurisolatie. U krijgt namelijk 15 jaar garantie op onze werkzaamheden!

Spouwmuurisolatie rendabel voor oudere huizen

Spouwmuurisolatie Rotterdam

Bij oudere huizen is de spouwmuur – de binnen- en buitenmuur met daartussen een holle ruimte – vaak niet geïsoleerd. Sinds 1985 moeten nieuwbouwhuizen verplicht geïsoleerd zijn. De huizen vóór bouwjaar 1985 zijn vaak slecht geïsoleerd. Deze woningen hebben vrijwel altijd spouwmuren, zodat spouwmuurisolatie in Rotterdam voor AULA isolatie een eenvoudige klus is. Onze werkwijze start met een endoscopisch onderzoek, waarbij onze expert bekijkt of de spouwmuur geschikt is voor isolatie. Uw stenen raken niet beschadigd. Wij boren kleine gaatjes in de voegen aan de buitenkant, spuiten het isolatiemateriaal in de muur en maken de gaatjes dicht. U merkt vrijwel niets van de spouwmuurisolatie.

Spouwmuurisolatie in Rotterdam met innovatief materiaal

AULA isolatie maakt bij spouwmuurisolatie in Rotterdam gebruik van het KOMO-gecertificeerde SUPAFIL inblaaswol, dat voor 80% uit gerecycled glas bestaat. Dit milieuvriendelijke materiaal heeft een hoge thermische isolatiewaarde, is isolerend, ademend, vochtwerend, brandveilig, onderhoudsvrij en het heeft een geluiddempende werking. Uw spouwmuur blijft droog, bij regen wordt alleen de buitenmuur nat. Spouwmuurisolatie is bij AULA isolatie in deskundige handen. Wij zijn lid van de brancheorganisatie VENIN en we zijn gecertificeerd voor het kwaliteitskeurmerk SKG-IKOB. U geniet extra voordeel van de isolatiewerkzaamheden dankzij het nog geldende lage btw-tarief in de bouw.

Wilt u meer informatie of een advies op maat over spouwmuurisolatie? Neem telefonisch (0182 – 612 019) of per e-mail (info@aulaisolatie.nl) contact op. U kunt ook direct online uw gegevens invullen voor een gratis inspectie of een vrijblijvende offerte. U krijgt snel antwoord.