Spouwmuurisolatie in Leiden: verlaag uw lasten en verhoog uw wooncomfort

Met spouwmuurisolatie bespaart u niet alleen op uw energielasten. U heeft hierdoor ook geen last meer van koudeval van de muren of een verhoogde luchtvochtigheid in huis. AULA isolatie is als ervaren en gespecialiseerd bedrijf de aangewezen partner om uw wooncomfort te verhogen met een professionele spouwmuurisolatie. Het is een verstandige investering, die u al in enkele jaren al terugverdient. U boekt hiermee zowel milieuwinst als financiële winst, want door een hoger energielabel stijgt uw woningwaarde. Overtuig u van de voordelen en vraag dus direct een gratis inspectie van uw woning of een vrijblijvende offerte voor spouwmuurisolatie in Leiden aan.

Waterafstotende spouwmuurisolatie die niet wegzakt

Door spouwmuurisolatie in Leiden worden uw muren vocht- en schimmelvrij en krijgt u in elk seizoen de temperatuur in huis die u wenst: warm in de winter en koel in de zomer. AULA isolatie zorgt voor een waterafstotende spouwmuurisolatie die niet wegzakt. Wij maken bij de na-isolatie gebruik van de inblaaswol SUPAFIL. Dit milieuvriendelijke materiaal bestaat voor 80% uit gerecycled glas, is KOMO-gecertificeerd en heeft een hoge thermische isolatiewaarde. SUPAFIL is vochtwerend, heeft een ademende en geluiddempende werking. Daarnaast is het brandveilig en onderhoudsvrij. U krijgt 15 jaar garantie op onze werkzaamheden. U bent verzekerd van hoge kwaliteit en een uitstekende service. AULA isolatie is aangesloten bij de branchevereniging VENIN en heeft de SKB-IKOB certificatie als kwaliteitskeurmerk.

Spouwmuurisolatie in Leiden met voelbaar resultaat

Heeft u een woning van vóór 1985? Dan is de kans groot dat deze slecht geïsoleerd is. De aanpak van AULA isolatie start met een endoscopisch onderzoek, zodat onze expert kan vaststellen of uw woning voor spouwmuurisolatie in Leiden geschikt is. Op basis van deze gegevens kunnen wij u een scherp aanbod doen. De werkzaamheden leveren geen schade voor uw stenen muren of overlast op. Er worden kleine gaatjes in de voegen geboord, waarna het isolatiemateriaal wordt ingespoten. De gaatjes worden hierna vakkundig gedicht. Uw huis is binnen een dag warm, comfortabel en energiezuinig.

Benieuwd naar de mogelijkheden van spouwmuurisolatie? Bel (0182 – 612 019) of e-mail (info@aulaisolatie.nl) ons met uw vragen of verzoek om advies. U kunt een gratis inspectie afspreken of direct een vrijblijvende offerte aanvragen voor spouwmuurisolatie. U krijgt snel antwoord.

Spouwmuurisolatie